Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kuřecí maso s broskví

0.0
Kuřecí maso s broskví

Potřebné ingredience

Marináda: 4 lžíce oleje, 3 lžíce sójové omáčky, lžíce grilovacího koření. Kuřecí maso, hladká mouka, kečup, kompotové broskve, plátkový sýr.

Postup přípravy

Zdeněk Pohlreich by z tohoto receptu radost neměl a přiznávám, že jídla z ovocem mi nechutnají. Ale vyjímka potvrzuje pravidlo. Toto jídlo je opravdu výborné.

Kuřecí maso naložíme nejlépe přes noc (v nouzi nejvyšší by stačily 2 hodiny) do marinády. Uležené maso obalíme v hladké mouce a usmažíme na oleji. Každý kousek masa pomažeme kečupem, na něj posadíme broskvi a přikryjeme sýrem. Na chvilku dáme do mikrovlnky až se sýr rozehřeje. Z výpečku udělám omáčku na polití masa. Podáváme s bramborem.

Naložíme maso do marinády

Uležené maso obalíme a upečeme.

Maso upečené

Na maso namažeme kečup a dáme kompotovanou broskev

Na broskev dáme sýr a dáme roztavit do mikrovlnky

Podáváme nejlépe s bramborem. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie