(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kuřecí maso s broskví
Potřebné ingredience
Marináda: 4 lžíce oleje, 3 lžíce sójové omáčky, lžíce grilovacího koření. Kuřecí maso, hladká mouka, kečup, kompotové broskve, plátkový sýr.
Postup přípravy
Zdeněk Pohlreich by z tohoto receptu radost neměl a přiznávám, že jídla z ovocem mi nechutnají. Ale vyjímka potvrzuje pravidlo. Toto jídlo je opravdu výborné.
Kuřecí maso naložíme nejlépe přes noc (v nouzi nejvyšší by stačily 2 hodiny) do marinády. Uležené maso obalíme v hladké mouce a usmažíme na oleji. Každý kousek masa pomažeme kečupem, na něj posadíme broskvi a přikryjeme sýrem. Na chvilku dáme do mikrovlnky až se sýr rozehřeje. Z výpečku udělám omáčku na polití masa. Podáváme s bramborem.
Kuřecí maso naložíme nejlépe přes noc (v nouzi nejvyšší by stačily 2 hodiny) do marinády. Uležené maso obalíme v hladké mouce a usmažíme na oleji. Každý kousek masa pomažeme kečupem, na něj posadíme broskvi a přikryjeme sýrem. Na chvilku dáme do mikrovlnky až se sýr rozehřeje. Z výpečku udělám omáčku na polití masa. Podáváme s bramborem.
Naložíme maso do marinády
Uležené maso obalíme a upečeme.
Maso upečené
Na maso namažeme kečup a dáme kompotovanou broskev
Na broskev dáme sýr a dáme roztavit do mikrovlnky
Podáváme nejlépe s bramborem. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé